GV Elistha Elst


Volwassenen

Steps/BBB

Na een algemene warming-up met conditionele BBB en body attack elementen, wordt er verder gewerkt met de step. Er worden een aantal basispassen aangeleerd die veel herhaald en later uitgebreid worden. Het vele stappen en springen op de step is goed voor het figuur en ook nog voor de conditie. Na twee blokken steps volgt er wat kracht en BBB. Hierbij wordt er gewerkt met losse gewichtjes, bodypump stangen met gewichten en dynabands. Tevens wordt er gewerkt aan buik-, billen- en beenspieren. Er wordt afgesloten met een korte cooling down, waarin rek- en strekoefeningen verwerkt zitten. Tijdens de hele les wordt er gewerkt op leuke, uptempo muziek. Een lesprogramma duurt zo'n 6-8 weken, waarna er wordt overgestapt op een heel nieuw programma. (dinsdagavond)

Steps
Na de warming up wordt er verder gewerkt met de step. Het vele stappen op de step is goed voor het figuur en ook nog voor de conditie. Daarna volgen er buikspieroefeningen. Afgesloten wordt met de cooling down.

Turnen volwassenen
In deze groep is gekozen voor de volgende onderdelen: grondoefeningen, werken aan de conditie en werken met turntoestellen en trampolines. Er is geen bijzonder niveau nodig om met deze groep mee te kunnen doen. Een aantal leden van de groep hebben vroeger ook geturnd en pakken nu voorzichtig de draad weer op, voor een ander deel van de groep is het een eerste kennismaking met het turnen en springen.

Rooster

  

Lesrooster

(onder voorbehoud)
DINSDAG
Tijd Groep Leiding Zaal Wachtlijst
20.00-21.00 uur steps Johan Mak Kleine zaal Kruisakkers Nee
WOENSDAG
Tijd Groep Leiding Zaal Wachtlijst
9.00-10.00 uur Steps Wilma Wolvers De Helster Nee
DONDERDAG
Tijd Groep Leiding Zaal Wachtlijst
19.30-21.00 uur Turnen volwassenen Esmé Ratering Grote zaal Kruisakkers nee
Locatie Kruisakkers

Locatie de Kruisakkers, Kruisakkers 5, Elst

Locatie Sportcentrum De Helster, Schubertstraat 1, Elst