GV Elistha Elst

Welkom op onze website

Over Elistha

Tot 1979 maakte de vereniging deel uit van de omni-vereniging Elistha, die meer takken van sport verenigde waaronder de huidige voetbalvereniging sportclub Elistha. De oprichtingsdatum van de gymnastiekafdeling is 27 juli 1946. Vanaf 8 november 1979 functioneert de vereniging zelfstandig met eigen statuten. Er is geen enkele vorm van contact meer tussen voetbalvereniging Elistha en de gymnastiekvereniging. De voetbalvereniging blijft zich nog sportclub Elistha noemen, wij gebruiken de naam “Gymnastiekvereniging Elistha”.

Gymnastiekvereniging Elistha heeft momenteel ruim 525 leden. Het bestuur bestaat uit 3 vrijwilligers, ondersteund door trainers en assistenten en vrijwilligers voor diverse andere taken.

De volgende soorten gym kunnen worden beoefend: peutergym, kleutergym, combinatie gym-turnen, turnen (jongens- en meisjesgroepen), steps/aerobics, BBB, free running, mini-trampoline springen (voor meisjes), Gym-Extra en recreanten turnen volwassenen.

Als vereniging doen we ons best de ontwikkelingen in de gymnastiekwereld te volgen en bij de tijd te blijven. Elistha is aangesloten bij de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie).


Lees HIER meer over G.V. Elistha.