GV Elistha Elst


Lesaanbod en Rooster

Let Op!!! De tijden van de lessen zijn iets aangepast ten opzichte van de roosters die bij onderstaande lessen staan. Het tijdelijk rooster is te vinden op de Homepage en HIER!


Elistha biedt een uitgebreid aanbod van lessen in verschillende diciplines. Het aanbod omvat gymlessen voor alle leeftijdsgoepen, gymlessen voor kinderen met een motorische achterstand, turnselecties , groepsspingen (minitrampoline springen) selecties en free running. Ook voor volwassenen zijn er diverse mogelijkheden. Meer uitleg over de mogelijkheden vindt u onder de knoppen aan de linkerkant.
Een volledig overzicht van alle lessen vindt u HIER. Nieuwe leden wordt altijd eerst aangeraden om een les te bezoeken en mee te doen om zo kennis te maken met de leid-st-er en de groep. Meer informatie vindt u in onze informatiefolder die u HIER kunt downloaden. U kunt zich via ledenadministratie@elistha.nl opgeven voor de groepen met een wachtlijst. Voor een proefles verzoeken wij u vriendelijk te mailen naar ledenadministratie@elistha.nl voor de mogelijkheden.

Kleding
Er is geen kledingvoorschrift voor de recreantengroepen. De meeste kinderen dragen een gympakje of een korte broek of legging met een t-shirt en daarbij gymschoenen. Voor alle leden geldt dat tijdens de les lange haren in een staart of vlecht gedragen moeten worden en dat sieraden, horloges en dergelijke moeten worden afgedaan (bij voorkeur al thuis).
Waardevolle spullen liever niet meenemen naar de les, en anders moeten deze niet achtergelaten worden in de kleedkamer, maar in de daarvoor bestemde box in de zaal bewaard worden.

Voor een proefles verzoeken wij u vriendelijk te mailen naar ledenadministratie@elistha.nl voor de mogelijkheden.

Heeft u nog vragen, dan kunt u mailen met de ledenadministratie: ledenadministratie@elistha.nl