GV Elistha

Groepsspringen

Nieuws 2011

Vrijwilligersdag

Op Zaterdag 25 september was eeer de vrijwilligersdag in het dorp. Elistha heeft zich daar op diverse manieren gepresenteerd, hieronder wat filmpjes en foto's:

Gymgala


Zaterdag 25 juni was het gymgala.

Dankzij de inzet van velen is er een prachtige show opgezet. De activiteitencommissie is maanden druk geweest om alles voor deze dag te regelen en om sponsors te zoeken voor de kosten en de loterij. Met deze loterij willen we geld ophalen voor een airtrack, een soort lang springkussen waar alle groepen, van de peutertjes tot de grote selectie-heren en springgroepen, veel plezier van zullen hebben.
Op de dag zelf stonden veel extra vrijwilligers de activiteitencommissie bij om de toestellen te verplaatsen, de catering te verzorgen, kaarten en loten te verkopen, de EHBO, en haast de vervelendste klus: na afloop alles opruimen en terugbrengen.

Voor iedereen die niet  aanwezig kon zijn (juffen op stage en in het kraambed), het niet goed heeft kunnen zien, het nog eens wil zien of wat dan ook, hier filmpjes van de acts van deze dag. Kunnen jullie nog even nagenieten van deze fantastische dag. Uiteindelijk was er ook genoeg geld om de gehuurde airtrackbaan te kunnen kopen!

Om na te genieten kunt u hieronder op de diverse acts klikken, zodat u het filmpje kan zien.

Opening middagvoorstelling

Lion King

Junior Songfestival

Z@pp sport

Mary Poppins

High School Musical

Phineas en Ferb

De Smurfen

Holland's Next TopModel (sel.2)

Blues Brothers (ja, gemaakt van films van de middag en avondvoorstelling)

Harry Potter

The A-team

Opening avondvoorstelling

Glee

Alice in Wonderland

Avatar

Holland's Next TopModel (sel.1)

Peter Pan

Phineas en Ferb (zie middagvoorstelling)

The A-team (zie middagvoorstelling)

Boer Zoekt Vrouw

Benidorm Bastards

Jeugdjournaal

Blues Brothers (zie middagvoorstelling)

In het zonnetje: leden,leiding of vrijwilligers die om wat voor reden dan ook het verdienen om in het zonnetje gezet te worden.