GV Elistha

Groepsspringen

Nieuws 2010

Johnathan Mak


Helaas moeten wij als vereniging mededelen dat 

JOHNATHAN MAK, trainer van de jongensselecties

ons is ontvallen. Hij is op 26 oktober overleden

Wij zijn dankbaar voor alles wat hij voor de vereniging heeft betekend

en respecteren zijn keuze. 

 Wij leven mee met de familie en onze leden en allen die hem dierbaar warenVrijwilligersdag 26 september

Op 26 september was de jaarlijkse vrijwilligersdag. Elistha gaf demo's op het grote podium (trickz en dans) en op een airtrackbaan.

Henk Knol Toernooi

Op 19 juni was het Henk Knol Toernooi. Behalve meisjes van Elistha, deden er ook meisjes van 'De Brug' in Heteren mee. Voordat Henk Knol de medailles uitreikte, kreeg hij namens Elistha nog een bos bloemen omdat hij in april een koninklijke onderscheiding heeft ontvangen.
Impressier Henk Knol toernooi
Voor de uitslag en filmpjes kunt u kijken op elisthameisjes.web-logNieuwe assistenten

Op 18 april hebben 10 nieuwe assistenten hun assistentencursus afgesloten met een gymles voor leden. Hier staan ze op de foto met de cursusleidster, Linda van der Velde.Dansdemonstratie

Op 12 februari gaven de dansgroepen van Hanneke Ritsema een demonstratie voor hun ouders, familie en andere belangstellenden.
Nieuwe assistentencursus

Start nieuwe assistentencursus

Op 17 januari zijn 9 assistenten begonnen aan de assistentencursus onder leiding van Linda van der Velden. Hopelijk hebben we er half april weer 9 opgeleide assistenten bij.

Jaaropening Elistha

De medewerkers van Elistha zijn het jaar begonnen met een gezellig samenzijn Sascha Pöpping van "Drumshot" verzorgde een workshop streetpercussion.